Home > Please Help > PLEASE HELP ME! Xp 1700+ Problem!

PLEASE HELP ME! Xp 1700+ Problem!

Is PCI Bus Mastering enabled? I have it installed and have used it for years without issues so it doesnt have adware or any bugs that this type of software is supposed to have... This is not a big problem, but it slows boot time down a lot. When a program is loading, the mouse gets all jittery and slows down a lot. http://magicnewspaper.com/please-help/please-help-with-one-more-little-problem.html

No modem or Ethernet? Please Help!!! Next time you have this problem check the date and time in your BIOS if it?s off then it's the CMOS battery. #2 Operandi, Mar 5, 2002 Freejack2 Diamond Member You cannot reply to topics in this forum. https://forums.techguy.org/threads/please-help-me-xp-1700-problem.89907/

Best all in one board I've seen except the N-force ones. Good luck EnrageD Jun 04, 2003, 05:07pm EDT Reply - Quote - Report Abuse Private Message - Add to Buddy List >>New Chip = Fixed Problem?So what your sayin is, i removed the burner, and the problem went away. Preview Email Address Please register or login.

  1. Please help me before I get crazy...
  2. You cannot create polls in this forum.
  3. dan015, Aug 5, 2002 #7 wedor Joined: Nov 7, 1999 Messages: 4,504 Here's a link to the BIOS page, they do have a newer one, http://support.iwill.net/kk266plus.htm wedor, Aug 5, 2002
  4. Remove all 001 devices, then reinstall.
  5. trouble shouting is becoming a money pit.
  6. Tried hittin f8 at start and bootin in safe mode with command prompt but its no good.
  7. Digi can't find the problem.

How are he IRQs assigned? Do you know the brand and model of your motherboard? I'm running an unlocked 1700+ at 1900+ so I set left my sysclk at 133 (same as jumperfree mode apparently) and changed my cpu ratio to 12x. You can either get a heat pipe for around $30 give or take, or upgrade to an MSI motherboard with an NVIDIA Nforce 2 chipset.

i know it will work and work great if i can debug it. Click here to join today! Mark Justin_M04-16-2002, 07:57 PMthanx for the help guys. http://www.tomshardware.com/answers/id-2467166/amd-athlon-1700.html Options Email this topicWatch this topicPrint this topic View » NormalThreaded Previous Topic Next Topic xan #1 Posted : Tuesday, June 04, 2002 2:37:38 AM(UTC) Rank: MemberReputation: Groups: Registered Joined:

Bogdik, Aug 15, 2016, in forum: Windows XP Replies: 19 Views: 779 Bogdik Aug 22, 2016 Please dont make me update my OS :) gilleygirl, Apr 6, 2016, in forum: Windows what i mean by having all hardware bench tested is that i sent all my digi hardware back to digi to be tested(card, cable, and I/O Box). My monitor turns itself off meaning i have to reboot to get it back on. All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) > AMD

it will find your drivers if they exist. https://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=8&t=751675 Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. According to Norton Systemworks this is my System Info: Processor: AMD Athlon(tm) XP 1.5 GHz (it is: AMD XP 1700+ 1.46GHZ i believe) Math Support: Present BIOS: AWARD - 42302e31 Award Exactly what boards are in what slots?

Justin_M04-16-2002, 11:24 PMOK guys i went into the BIOS and disabled onchip USB and in the VIA chipset area i disabled audio. when i went to device manager after i got this message it said my digi card was working fine. Passive cooling for Athlon XP 1700+ Upgrading Motherboard for Athlon 1700XP Trying to match a board to Athlon XP +1700 GA 7vt600p-rz & athlon 1700 xp + Athlon XP 1700+ & Utter crap is all these motherboards are to be blunt.

and get something a bit more expensive. (I'll add a list of everything I tried doing at the end of this message) Then the lightbulb hit. The stupid A7V266-E manual doesn't post multipliers above 10.5x but apparently the engineers at asus use a similar config on the A7A266-E. whats next? Once it reaches 100 % is when everything slows down.

User ProfileView All Posts by UserView Thanks Users browsing this topic Guest (2) Similar Topics BIG Problem! When installed them with SlimDrivers again they worked! Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Operating Systems > Windows XP > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Links Notable Members Current Visitors Recent

Advertisements do not imply our endorsement of that product or service.

The BIOS is very limited to what you can do aswell. i thought it was a virus but now i'm leaning tward a fried chip. https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php Related Resources Sound driver for AMD ATHLON (TM)xp 1700 Amd athlon xp 1700 driver Amd athlon xp 1250mhz to 1700mhz show off( she's dead help!) AMD Athlon XP 1700+ amd All you can do is try those options.

That is not the PC model, just the CPU it has. i left the BIOs changes. Personal Electronics and Mobile Computing - Notebooks - Tablets, Hand-Held Computers, UMPCs, MIDs - Smartphones, Wearables And Multi-Function Devices - Home Electronics --- Home Theater PCs http://magicnewspaper.com/please-help/please-help-me-with-this-problem.html I dont know what part is the one causing the error.

If so, disable USB. 4) Check your device manager. if so how? More resources See also Athlon XP 1700+ T-Bred? What testing do you mean?

It shows that when the computer is slowing down so much, the processor is being used to its highest possible level. Mark_Knecht04-16-2002, 08:13 PMJustin, Wow. Make sure you can boot normally into Windows still and go to this site wwhere it gives full instructions on how to flash your BIOS safely. I'm about 99% sure this is the fix to our problems. *crosses fingers* #9 Freejack2, Mar 17, 2002 maker Member Joined: Aug 9, 2001 Messages: 78 Likes Received: 0 did

I haven't even overclocked it and I have all the latest drivers for everything and still cant figure out whats going on?? wedor, Aug 5, 2002 #6 dan015 Thread Starter Joined: Aug 4, 2002 Messages: 29 Actually I already have the sept 27th version of bios for kk266plus. when prompted to i installed wavedriver98 then pnp kicked in and installed the usb devices. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.